Hedrin® Original

- perfekt til jer, der har kraftigt og kruset hår

Hedrin® Original

- perfekt til jer, der har kraftigt og kruset hår

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin® Original var det første lusemiddel på markedet med fysisk virkningsmekanisme, og det er den perfekte løsning til jer, der har masser af hår og ofte støder på problemer med at fordele et produkt grundigt og ensartet i hår og hovedbund. Opløsningen gnides nemt ind i håret og kan vaskes ud efter en time. Har I eller jeres barn meget krøllet eller kruset hår, er Hedrin® Original altså et godt valg.

Produktet er helt fri for parfume, parabener og insektgifte, og det er så mildt, at det også kan bruges af gravide, ammende og børn fra seks måneder. Der er ingen risiko for resistens.

Vær opmærksom på, at Hedrin® Original kræver genbehandling efter syv dage.

Hedrin® Original gnides ind i tørt hår og hovedbund og skal blive i håret i mindst en time. Lad håret lufttørre (det må ikke føntørres). Undgå at bruge kam eller børste, når Hedrin® Original er blevet fordelt i håret. Efter behandling vaskes håret som normalt. Det er ikke nødvendigt kæmme håret efter behandling.

Efter 7 dage gentages behandlingen for at sikre, at de lus, der i mellemtiden kan være klækket fra overlevende æg, også udryddes effektivt.

Hedrin® Original virker omgående ved at indkapsle både lus og æg. Dimeticonen trænger ind i lusenes kropsåbninger og forhindrer lusene i at komme af med overskydende væske. Det medfører, at væske hober sig op i lusene og belaster deres tarmsystem så voldsomt, at tarmene sprænges, og lusene dør.

Allergimærkning

Alle produkter fra Hedrin® er allergicertificeret af AllergyCertified – som de eneste lusemidler på markedet.

Dokumenteret effekt

Alle produkter fra Hedrin® er klinisk afprøvet, og deres effekt er videnskabeligt dokumenteret.

Mild og skånsom

Alle produkter fra Hedrin® er så hudvenlige, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder.

Andre Hedrin® produkter

Hedrin®
Once
- behandling til jer, der vil nøjes med én behandling
Hedrin
Treat & Go®
- behandling til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng
Hedrin
Protect & Go®
- beskyttelse til jer, der ikke vil smittes med lus
Hedrin
All in One Shampoo®
– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask

Har I fundet lus?

Lus skal behandles straks, de bliver opdaget, for én bliver hurtigt til mange. En hunlus lægger mellem 3 og 5 æg om dagen, som klækkes efter 7 dage.

Man kan sagtens have lus, selvom det ikke klør. Det er derfor en god idé at tjekke for lus regelmæssigt med en tættekam – fx en gang om ugen. Husk altid at tjekke hele familien samtidigt og at behandle alle, der har levende lus.

Læs mere her