Hedrin® allergimærket lusebehandling

– perfekt til jer, der ikke vil gå på kompromis

Hedrin® har tre produkter til behandling af lus og æg. De er helt fri for parfume, parabener og insektgifte og så milde, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn fra seks måneder.

Der er ingen risiko for resistens, og alle tre produkter kan bruges lige så ofte, man har behov for det.

Se vores produkter

Allergimærkning – for din trygheds skyld

Flere og flere oplever problemer med overfølsomhed og hudirritation – og som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvilke stoffer man skal undgå, og om de findes i et givent produkt. Det behøver I ikke at tænke over, når I vælger Hedrin®. Alle produkter fra Hedrin® er nemlig mærket med AllergyCertified, som er en international allergicertificering.

AllergyCertified mærket er jeres garanti for, at der ikke er allergener i produktet, og at det trygt kan bruges lige så ofte, der er behov for det.

 

Lus og resistens

I de seneste år har der jævnligt været snak om resistente lus, og i en række undersøgelser er der er også fundet lus, der var modstandsdygtige over for de toksiske lægemidler, der tidligere blev brugt i vid udstrækning. De toksiske lægemidler indeholder forskellige former for insektgifte, der påvirker lusenes nervesystem og slår dem ihjel. På sin vis meget effektivt. Problemet er bare, at hvis en lus overlever mødet med den pågældende type giftstof, bliver den modstandsdygtig. Og så er lægemidlet virkningsløst.

De 4 forskellige Hedrin® produkter virker fysisk på lusene, som derfor ikke kan udvikle resistens. De kan nemlig ikke blive modstandsdygtige over for et produkt, der kapsler dem ind rent fysisk. Det betyder, at I trygt kan bruge Hedrin® lige så ofte, I har behov for det. Det virker hver gang.