Hedrin All in One Shampoo®

– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask

Hedrin All in One Shampoo®

– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin All in One Shampoo® er perfekt til jer, der gerne vil slippe af med lus på den virkelig nemme måde – som en del af jeres sædvanlige baderutine. Med Hedrin All in One Shampoo® kan lusebehandlingen nemlig klares med en enkelt hårvask. Produktet dræber både lus og æg og rengør samtidig håret som en helt almindelig shampoo. Og selve behandlingen tager kun 5 minutter. Genbehandling er ikke nødvendig, men husk at kæmme håret efterfølgende, så alle de døde æg bliver redt ud af håret. Hedrin All in One Shampoo® er allergicertificeret, og produktet er derfor akkurat lige så mildt og skånsomt som alle de andre produkter i Hedrin®–familien.

Påfør Hedrin All in One Shampoo® i tørt hår – fra rod til spids. Lad herefter shampooen virke i 5 minutter. Ikke længere! Gør håret vådt, og massér shampooen godt ind i håret, indtil det skummer. Skyl håret, og kæm det efterfølgende. Shampooen efterlader håret blødt og glat, så det er nemt at kæmme igennem.

Hedrin All in One Shampoo® virker omgående ved at lægge en film af olie omkring lus og æg. Olien opløser lusens beskyttende vokslag, hvorefter den dehydrerer og dør. Olien ødelægger også æggets beskyttende vokslag, og derudover opløser olien den lim, der fæstner ægget til hårstrået. Når behandlingen har virket i 5 minutter og skal skylles ud af håret igen, bliver æggene derfor vasket ud sammen med shampooen og de døde lus.

Hedrin All in One Shampoo® renser samtidig håret for fedtstoffer og olier, på samme måde som en almindelig shampoo.

Allergimærkning

Alle produkter fra Hedrin® er allergicertificeret af AllergyCertified – som de eneste lusemidler på markedet.

Dokumenteret effekt

Alle produkter fra Hedrin® er klinisk afprøvet, og deres effekt er videnskabeligt dokumenteret.

Mild og skånsom

Alle produkter fra Hedrin® er så hudvenlige, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder.

Andre Hedrin® produkter

Hedrin®
Once
- behandling til jer, der vil nøjes med én behandling
Hedrin®
Original
- behandling til jer, der har kraftigt og kruset hår
Hedrin
Protect & Go®
- beskyttelse til jer, der ikke vil smittes med lus
Hedrin
Treat & Go®
- perfekt til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng

Lus og resistens

Der har været meget snak om resistente lus i de seneste år, og der er også fundet lus, der var modstandsdygtige over for de toksiske lægemidler, der engang blev brugt i vid udstrækning. Men i dag har langt de fleste lusemidler en fysisk virkningsmekanisme. Det betyder, at lusene ikke kan blive resistente. De kan nemlig ikke blive modstandsdygtige over for et produkt, der kapsler dem ind rent fysisk. Snakken om resistens er derfor helt irrelevant, hvis I vælger et produkt med fysisk virkningsmekanisme – som fx Hedrin®.

Læs mere her