Hedrin Treat & Go®

- perfekt til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng

Hedrin Treat & Go®

- perfekt til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin® Treat & Go er den perfekte løsning til jer, der ikke har tid til at gå i gang med en behandling lige nu og her. Den ikke-fedtende mousse fordeles nemt i håret og vaskes ud inden for et døgn. Moussen kan altså blive i håret under leg, skolegang og søvn. Produktet er særligt velegnet til børn, der ikke bryder sig om at få vasket hår med shampoo, for det er meget let at skylle ud af håret igen uden brug af shampoo, når det har haft sin virkning.

Det egner sig også vældig godt til unge mennesker – fx på efterskole. De kan selv stå for behandlingen uden at kammeraterne opdager det. Håret kan føntørres, når produktet er kommet i, og det behøver ikke at blive vasket ud, før de går i bad næste dag. Vær opmærksom på, at Hedrin Treat & Go® kræver genbehandling efter syv dage.

Hedrin® Treat & Go gnides ind i tørt hår og hovedbund og skal blive i håret i mindst 8 timer. Lad håret lufttørre, eller tør det med en føntørrer. Når produktet skal vaskes ud, kan I vaske håret som normalt. Hedrin® Treat & Go er vandbaseret og derfor meget nemt at vaske ud.

Efter 7 dage gentages behandlingen for at sikre, at de lus, der i mellemtiden kan være klækket fra overlevende æg, også udryddes effektivt.

Hedrin® Treat & Go opløser lusenes og æggenes beskyttende vokslag, så snart de kommer i kontakt med produktet. Det forstyrrer deres væskebalance, og de dehydrerer og dør.

Allergimærkning

Alle produkter fra Hedrin® er allergicertificeret af AllergyCertified – som de eneste lusemidler på markedet.

Dokumenteret effekt

Alle produkter fra Hedrin® er klinisk afprøvet, og deres effekt er videnskabeligt dokumenteret.

Mild og skånsom

Alle produkter fra Hedrin® er så hudvenlige, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder.

Andre Hedrin® produkter

Hedrin
All in One Shampoo®
– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask
Hedrin®
Once
- behandling til jer, der vil nøjes med én behandling
Hedrin®
Original
- behandling til jer, der har kraftigt og kruset hår
Hedrin
Protect & Go®
- beskyttelse til jer, der ikke vil smittes med lus

Lus og resistens

Der har været meget snak om resistente lus i de seneste år, og der er også fundet lus, der var modstandsdygtige over for de toksiske lægemidler, der engang blev brugt i vid udstrækning. Men i dag har langt de fleste lusemidler en fysisk virkningsmekanisme. Det betyder, at lusene ikke kan blive resistente. De kan nemlig ikke blive modstandsdygtige over for et produkt, der kapsler dem ind rent fysisk. Snakken om resistens er derfor helt irrelevant, hvis I vælger et produkt med fysisk virkningsmekanisme – som fx Hedrin®.

Læs mere her