Hedrin® Once

- perfekt til jer, der vil nøjes med én behandling

Hedrin® Once

- perfekt til jer, der vil nøjes med én behandling

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin® Once er den perfekte løsning til jer, der bare gerne vil have det hurtigt overstået én gang for alle. Med Hedrin® Once er det nemlig ikke nødvendigt at genbehandle efter 7 dage. Produktet dræber både lus og æg på én gang.

Hedrin® Once findes både som gel og som spray, og det er meget nemt at fordele i håret og helt ned til hårbunden, hvor både lus og æg lever. Hedrin Once® findes i flere størrelser. I de fleste tilfælde er 50 ml tilstrækkeligt til én behandling af skulderlangt hår af almindelig tykkelse. En flaske Hedrin® Once med 100 ml er ofte nok til at behandle to børn, da genbehandling ikke er nødvendig.

Hvis hele familien har lus, er der også råd for det. Hedrin® Once findes nemlig også som en familiepakke med 250 ml. Med Hedrin® Once 250 ml slipper I for at skulle gå på apoteket flere gange, og der er også penge at spare.

Hedrin® Once gnides ind i tørt hår og hovedbund og skal blive i håret i 15 minutter. Lad håret lufttørre (det må ikke føntørres). Undgå at bruge kam eller børste, når Hedrin® Once er blevet fordelt i håret.

Når produktet skal vaskes ud, skal I komme shampoo direkte i håret, før I gør håret vådt. Ellers kan det være meget svært at vaske Hedrin® Once ud igen. Det kan være nødvendigt at vaske håret to gange. Kæmning er ikke påkrævet efter behandling.

Hedrin® Once virker omgående ved at indkapsle både lus og æg. Produktet trænger ind i lusenes kropsåbninger og forhindrer lusene i at komme af med overskydende væske. Det medfører, at væske hober sig op i lusene og belaster deres tarmsystem så voldsomt, at tarmene sprænges, og lusene dør.

Som et af de få produkter på markedet dræber Hedrin Once også alle luseæg. Derfor er genbehandling ikke nødvendig.

Allergimærkning

Alle produkter fra Hedrin® er allergicertificeret af AllergyCertified – som de eneste lusemidler på markedet.

Dokumenteret effekt

Alle produkter fra Hedrin® er klinisk afprøvet, og deres effekt er videnskabeligt dokumenteret.

Mild og skånsom

Alle produkter fra Hedrin® er så hudvenlige, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder.

Andre Hedrin® produkter

Hedrin
All in One Shampoo®
– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask
Hedrin
Treat & Go®
- behandling til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng
Hedrin®
Original
- behandling til jer, der har kraftigt og kruset hår
Hedrin
Protect & Go®
- beskyttelse til jer, der vil undgå lus

Spørgsmål og svar om lus

Lus har været kilde til irritation blandt mennesker i tusinder af år. Og der er ikke noget, der tyder på, at de vil forsvinde foreløbig. Den enkelte lus lever kun i ca. 30 dage, hvis den har en vært. Ellers lever den højst i 48 timer, men vil allerede efter nogle få timer være dehydreret.

I løbet af sit korte liv gennemgår den tre nymfestadier. Herefter er den voksen og klar til at formere sig. Og det gør den umiddelbart efter af have afsluttet sit sidste nymfestadie.

Læs mere her