Hedrin® Produkter

Skånsom, effektiv og veldokumenteret behandling

Hedrin® har fire veldokumenterede produkter i sortimentet, som alle er meget skånsomme. De har alle en fysisk virkningsmekanisme, og der er derfor ingen risiko for, at lusene kan udvikle resistens.

 

Alle fire Hedrin® produkter er:

  • Fri for skadelige kemikalier, insektgift, parfume og parabener
  • Så milde mod hud og hår, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder
  • Allergicertificerede – som de eneste lusemiddel på markedet

Hvilken Hedrin®?

Med fire forskellige behandlinger er der altid et produkt, der passer til den enkelte. Nogle vil have det overstået med det samme, andre vil mærke så lidt til behandlingen som muligt, mens den står på. Nogle har slet ikke tid til at gå i gang med en behandling, når de finder lus. Og andre vil slet ikke have lus inden for døren. Hedrin® tager højde for alle temperamenter og situationer.

 

Hedrin® Once

- perfekt til jer, der vil nøjes med én behandling

Hedrin® Once er den perfekte løsning til jer, der vil nøjes med én behandling. Den letflydende gel fordeles nemt i håret og kan vaskes ud allerede efter 15 minutter. Produktet er helt fri for parfume, parabener og insektgifte og så mildt, at det også kan bruges af gravide, ammende og børn fra seks måneder. Der er ingen risiko for resistens – og det er ikke nødvendigt at genbehandle, da Hedrin® Once dræber både lus og æg.

Læs mere her

Hedrin Protect & Go®

- perfekt til jer, der vil undgå lus

Hedrin Protect & Go® er den perfekte løsning til jer, der vil undgå at blive smittet med lus. Produktet sprayes nemt i håret og skal ikke vaskes ud. To ugentlige behandlinger beskytter mod lus året rundt. Produktet er helt fri for parfume, parabener og insektgifte og er så mildt, at det også kan bruges af gravide, ammende og børn fra seks måneder. Der er ingen risiko for resistens.

Læs mere her

Hedrin All in One Shampoo®

– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask

Hedrin All in One Shampoo® er perfekt til jer, der gerne vil slippe af med lus på den virkelig nemme måde – som en del af den almindelige baderutine. Med Hedrin All in One Shampoo® kan lusebehandlingen nemlig klares med en enkelt hårvask. Produktet dræber lus, fjerner æg og rengør håret. Og selve behandlingen tager kun 5 minutter. Genbehandling er ikke nødvendig, men det er en god ide at kæmme håret efterfølgende, så alle æg bliver redt ud af håret. Hedrin All in One Shampoo® er allergicertificeret, og produktet er derfor akkurat lige så mildt og skånsomt som alle de andre produkter i Hedrin®–familien.

Læs mere her