Beskyt mod lus

Nem beskyttelse året rundt

Måske tænker I, at det må være tilstrækkeligt at behandle mod lus, hvis man får dem i familien. Og det er helt forståeligt. Men en tidligere britisk undersøgelse viser, at der stort set altid er lus i en skoleklasse, da børnene bliver udsat for lus gennem leg og fælles aktiviteter i løbet af skoledagen.

Hedrin Protect & Go® – 2 gange om ugen er nok!

Med den nemme spray fra Hedrin® kan I beskytte håret mod lus, hvis I bruger den 2 gange om ugen. Hedrin Protect & Go® kan bruges på alle tider af døgnet; inden sengetid, på vej ud ad døren eller som en del af den normale hårpleje efter hårvask. Brug Hedrin Protect & Go®, når der er lus i klassen eller institutionen, når børnene skal overnatte hos deres venner og efter en lang ferie.

Hedrin Protect & Go®

- perfekt til jer, der vil undgå lus

Hedrin Protect & Go® er den perfekte løsning til jer, der vil undgå at blive smittet med lus. Produktet sprayes nemt i håret og skal ikke vaskes ud. To ugentlige behandlinger beskytter mod lus året rundt.

Produktet er helt fri for parfume, parabener og insektgifte og er så mildt, at det også kan bruges af gravide, ammende og børn fra seks måneder. Der er ingen risiko for resistens.

Læs mere her

Lus og resistens

I de seneste år har der jævnligt været snak om resistente lus, og i en række undersøgelser er der er også fundet lus, der var modstandsdygtige over for de toksiske lægemidler, der tidligere blev brugt i vid udstrækning. De toksiske lægemidler indeholder forskellige former for insektgifte, der påvirker lusenes nervesystem og slår dem ihjel. På sin vis meget effektivt. Problemet er bare, at hvis en lus overlever mødet med den pågældende type giftstof, bliver den modstandsdygtig. Og så er lægemidlet virkningsløst.

De 4 forskellige Hedrin® produkter virker fysisk på lusene, som derfor ikke kan udvikle resistens. De kan nemlig ikke blive modstandsdygtige over for et produkt, der kapsler dem ind rent fysisk. Det betyder, at I trygt kan bruge Hedrin® lige så ofte, I har behov for det. Det virker hver gang.

 

Allergimærkning – for din trygheds skyld

Flere og flere oplever problemer med overfølsomhed og hudirritation – og som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvilke stoffer man skal undgå, og om de findes i et givent produkt. Det behøver I ikke at tænke over, når I vælger Hedrin®. Alle produkter fra Hedrin® er nemlig mærket med AllergyCertified, som er en international allergicertificering.

AllergyCertified mærket er jeres garanti for, at der ikke er allergener i produktet, og at det trygt kan bruges lige så ofte, der er behov for det.