Hedrin Protect & Go®

- perfekt til jer, der vil undgå lus

Hedrin Protect & Go®

- perfekt til jer, der vil undgå lus

Produkt beskrivelse   |   Instruktioner   |   Effekter

Hedrin Protect & Go® er den perfekte løsning til jer, der har lus i omgangskredsen og vil undgå smitte. Produktet sprayes nemt i håret og skal ikke vaskes ud. Udover at dræbe de lus, der kommer i kontakt med produktet, virker Hedrin Protect & Go® også plejende på håret og modvirker, at det filtrer. To ugentlige behandlinger beskytter mod lus året rundt.

Brug Hedrin Protect & Go®, når børnene skal tilbage i skole eller institution efter ferie, til legeaftaler, spejderture, overnatningsaftaler og i alle andre situationer, hvor der er risiko for, at børnene har uvelkomne gæster med hjem til resten af familien. Vær opmærksom på, at behandling med Hedrin Protect & Go® skal gentages efter hver hårvask, da produktet bliver skyllet ud med vand.

Spray Hedrin Protect & Go® i tørt eller håndklæde­tørt hår ved sengetid, på vej ud ad døren, eller når det ellers passer i løbet af dagen. Hedrin Protect & Go® skal IKKE vaskes ud. Håret kan lufttørre eller føntørres – og det kan redes med børste eller kam.

For at opnå den bedst mulige beskyttelse skal Hedrin Protect & Go® bruges to gange om ugen.

Når håret vaskes, skylles Hedrin Protect & Go® ud. Produktet skal derfor altid anvendes efter hvert hårvask.

Hedrin Protect & Go® virker ved at slå lus ihjel ved kontakt. Så snart lusene kommer i kontakt med Hedrin Protect & Go®, opløses lusenes beskyttende vokslag, de dehydrer og dør.

Allergimærkning

Alle produkter fra Hedrin® er allergicertificeret af AllergyCertified – som de eneste lusemidler på markedet.

Dokumenteret effekt

Alle produkter fra Hedrin® er klinisk afprøvet, og deres effekt er videnskabeligt dokumenteret.

Mild og skånsom

Alle produkter fra Hedrin® er så hudvenlige, at de også kan bruges af gravide, ammende og børn helt ned til seks måneder.

Andre Hedrin® produkter

Hedrin®
Once
- behandling til jer, der vil nøjes med én behandling
Hedrin
Treat & Go®
- behandling til jer, der er på vej ud ad døren eller i seng
Hedrin®
Original
- behandling til jer, der har kraftigt og kruset hår
Hedrin
All in One Shampoo®
– perfekt til jer, der vil nøjes med en enkelt hårvask

Sådan smitter lus

Det tager kun ca. 30 sekunder at blive smittet med lus, men det kræver meget tæt hovedkontakt. Lus kan nemlig hverken flyve eller hoppe. Kun kravle. De smitter ved at kravle fra ét hår til et andet, og derfor er det typisk børn, der smitter hinanden under leg – for derefter at have dem med hjem til resten af familien. Lus spreder sig ikke gennem tøj, sengetøj, bamser eller husdyr. I behøver derfor ikke at bruge energi på omgivelserne, hvis I finder lus.

Læs mere her