I forbindelse med din brugerregistrering på hedrin.dk indsamler vi oplysninger om dig

Fortrolighed og behandling af personoplysninger

 

Vi indsamler dine oplysninger, med henblik på at give dig adgang til hedrin.dk som forhandler. Oplysningerne indsamles direkte fra dig, når du registrer dig som bruger.

 

Vi indsamler din e-mailadresse, som vi får oplyst ved hjælp af formularen, når du opretter din adgang til siden. Derudover indsamler vi dit navn, arbejdsplads- og adresse og telefonnummer fra dig, hvis du bestiller materialer eller deltager i vores e-learning.

 

Behandling af dine oplysninger sker i henhold til den Europæiske databeskyttelses-forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016, artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Du har til enhver tid ret til at bede Mundipharma A/S om at få indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af disse, samt til at gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ligeledes ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du har ret til at klage til Datatilsynet, såfremt du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet ulovligt eller uden juridisk hjemmel, eller hvis du ikke mener, at du får de oplysninger, som du har krav på efter reglerne om indsigt. Dine oplysninger vil alene blive opbevaret, så længe du besøger vores hjemmeside én gang om året, hvorefter dine oplysninger automatisk bliver slettet.

 

Du kan til enhver tid kontakte Mundipharma A/S, hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger.

 

VORES KONTAKTOPLYSNINGER ER:

Mundipharma A/S
Frydenlundsvej 30
2950 Vedbæk
Cvr-nr.: 17981994
mundipharma@mundipharma.dk
(+45) 45 17 48 00

 

Ved at sætte kryds i boksen “Læst og forstået” anerkender du at have læst, forstået og accepteret, at Mundipharma A/S behandler dine oplysninger som beskrevet ovenfor.

 

Du kan læse mere om vilkår for brug af hjemmesiden her